uvc lamp
banner
222nm FAR UVC lamp
uv lamp trolley
X

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunang pangsaéna
hasilna.

GO 

"Kualitas pangsaéna, jasa Pangsaéna" nyaéta tujuan perusahaan, Kanfur bakal maénkeun kaunggulan téknologi urang sorangan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas pangsaéna, harga anu paling dipikaresep, jaringan penjualan anu sampurna sareng layanan purna jual sareng cobian anu pangsaéna pikeun Kaséhatan Manusa!

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan
UUU_5118

Produk jual panas

Sterilisasi, disinféksi, bau Bau anu aneh dileungitkeun, nyandak anjeun hirup heathy

Diajar langkung seueur ngeunaan
222NM Jauh UVC Lampu

  • Pedaran
  • Kauntungannana
  • Aplikasi

Kanfur bangga ngenalkeun Lampu 222nm Jauh UVC Lampu, garis kami modul saringan 2222nm Far UV-C anu disaring pikeun aplikasi réduksi mikroba.
Disaring 222nm Jauh UVC Lamps tiasa aman dianggo dina rohangan anu teu aya tempat sareng anu diilikan tanpa nyababkeun résiko kasihatan pikeun manusa nalika dianggo dina wates paparan ayeuna anu disarankeun ku Konperénsi Amérika ngeunaan Hygienists Industrial Pamaréntahan (ACGIH®) atanapi sarat IEC 62471.

Henteu aya cilaka pikeun manusa sareng sato, langkung aman tibatan lampu UVC 254 nm tradisional
Téknologi Saringan Kasalametan Propriététér Pikeun Ngabéréskeun Émisi sempit 222nm
Raksa Bébas - Ramah Lingkungan
Jangkungna Germicidal Épéktip
Réduksi Épéktip Virus, Bakteri, sareng Spora
Suhu Operasi lega
Sakedap Hurung / Pareuman dina Daya Kaluaran Penuh
Teu aya Pangirangan Seumur Hidup ku Sering Dina / Pareuman Siklus

Beungeutan
Hawa

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasilna pangsaéna.

  • 100000

    Produksi taunan

    Kanfur gaduh lini produksi profesional urang nyalira kalayan produksi canggih sareng téknologi pamrosésan, produksi taunan dugi ka 100000 sét.
  • 160

    Staf Profesional

    R&D profesional sareng stabil, tim produksi sareng penjualan, sareng 160 padamel, perusahaan teras-terasan ngenalkeun bakat anu maju.
  • 50

    Sértipikat patén diala

    Kalayan tim R&D propésional, sadaya produk sacara mandiri dimekarkeun sareng diproduksi ku kami, kami parantos kéngingkeun 50 sertipikat téknologi dipaténkeun dina ..
  • $ 4000000

    Penjualan taunan

    Perdagangan domestik sareng perdagangan luar negeri dua tim penjualan, diékspor ka langkung ti 50 nagara di seluruh dunya sareng penjualan Tahunan dugi ka usd4000000.

Ngeunaan perusahaan

naon jalma nyarios

  • Alexander
    Lampu UV na katingalina saé pisan sareng stabil, saé upami kanggo putra abdi. Éta ogé ngagaduhan kadali jarak jauh, anu gampang pisan dioperasikeun. Éta leres-leres desain humanisasi. Éta leres-leres pangalaman mésér anu saé pisan.
  • Ana
    Pangiriman DHL gancang pisan, ngan ukur lima dinten kuring nampi lampu ultraviolét kuring. Kuring parantos ngaoperasikeunana numutkeun pitunjukna. Gampang pisan, ku tilu sterilisasi waktos gear, kuring yakin éta bakal masihan kuring ruang tamu anu séhat.
  • Nancy
    Abdi wareg pisan ku lampu UV ieu. Éta ogé rangkep sareng dikirim gancang. Éta gampang tur gancang pikeun dipaké ku kadali jauh. Ruang tamu, kamar tidur, kamar mandi sareng dapur sadayana diinféksi, hatur nuhun

Enquiry pikeun daptar harga

Kusabab didirikan, pabrik urang parantos ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan taat prinsip kualitas munggaran. Produk kami parantos ngagaduhan reputasi anu hadé dina industri sareng kapercayaan anu penting diantara para palanggan énggal sareng lami ..

kirimkeun ayeuna

panganyarna wartos & blog

tingali langkung
  • Disinféksi sareng Far-UV (222 nm Ultraviolet li ...

    Tinjauan Téhnologi Far-UV (222 nanometer) sareng kamampuan disinfection na. Hasil tina pandemi COVID-19 nyaéta kabutuhan anu langkung seueur pikeun rohangan umum anu aman, didisinfeksi. Penting pikeun ngirangan résiko dina industri penerbangan komérsial, anu ngalihkeun samilyar jalma di panjuru dunya di 2 ...
    maca deui
  • Téhnologi Lampu Germicidal

    Téhnologi Lampu Germicidal Nalika nalungtik UVC Germicidal Fixtures, anjeun tiasa mendakan sababaraha jinis téknologi lampu sareng konfigurasi. Sadaya lampu UVC hakékatna diwangun ku amplop kuarsa anu ngandung raksa sareng gas-gas sareng éléktroda sanés. Nalika lampu hurung, énergi b ...
    maca deui
  • Mangpaat UV-C Disinfection

    Mangpaat Sistem Disinféksi UV-C Seueur pisan, Kalebet: Épéktip pikeun sadaya jinis mikro-organisme, kalebet baktéri, virus, jamur sareng protozoa Henteu disinféksi ku-produk (DBPs) kabentuk Modal murah sareng biaya operasi Gampang dioperasikeun sareng dijaga Aman sareng lingkungan f ...
    maca deui